AAU logo

København

Konference hos Center for Ungdomsforskning

Konference hos Center for Ungdomsforskning

Årets store forårskonference sætter fokus på unges fællesskaber under titlen: Spirende globalt fællesskab, men alene i skolen?

Tidspunkt

22.05.2019 kl. 09.00 - 15.30

Beskrivelse

Til konferencen zoomer vi ind på både, hvordan unges fællesskaber spænder over de nære fællesskaber i unges hverdagsliv og til de store grænseoverskridende fællesskaber, som går på tværs af lande og kontinenter. Vi ser på, hvordan fællesskaber kan skabe trivsel og tilhørsforhold for marginaliserede unge. Men også på hvordan ungdomsfællesskaber kan være katalysator for radikalisering og ekstremisme, og hvordan nogle lukkes ind i fællesskaber og andre lukkes ude. Vi ser på fællesskaber, der har forskelligt indhold, og som dannes på forskellige arenaer: digitaliserede fællesskaber og fællesskaber på uddannelserne og i foreningslivet.

Sammen med en række eksperter og unge diskuterer vi spørgsmål som:

  • Hvad er gode og dårlige fællesskaber?
  • Og hvordan kan vi understøtte gode fællesskaber for alle unge? 

Blandt oplægsholderne er Professor Hilary Pilkington fra University of Manchester, Anne Mette Thorhauge fra Københavns Universitet, Knud Ryum fra Aarhus Universitet, Helle Rabøl Hansen fra NO!SE, Network Of Independent Scholars (in) Education samt Maria Bruselius-Jensen og Anne Mette W. Nielsen fra CeFU.

Læs mere om programmet og oplægsholderne her.
Læs mere om konferencen og tilmelding her.

Vi glæder os til at se jer og håber, I vil dele invitationen med jeres netværk!

På vegne af Centerleder Noemi Katznelson
Rebecca Mandrup Hoeck
Konferencesekretær  
rmh@learning.aau.dk 

 

TID OG STED

Konferencen afholdes onsdag d. 22 maj 2019 kl. 9:00 - 15:30 hos AFUK i København 

 

Tilmelding

Deltagelse koster 1.996 kr. ekskl. moms / 2.495 inkl. moms for ikke-medlemmer af Foreningen Center for Ungdomsforskning.

Tilmelding for ikke-medlemmer her. 

Husk, at hvis I er medlem af foreningen, har I 10 gratis pladser og herefter deltagelse til reduceret pris.
Læs mere om tilmelding som medlem her

Vær opmærksom på, at der er en begrænset mængde pladser på konferencen, så ved sen tilmelding risikerer man, at konferencen er overtegnet. Framelding efter tilmeldingsfristen fredag d. 17 maj medfører fuldt deltagergebyr.

 

Kontakt

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte forskningskoordinator Mette Stigaard Stenkjær på mss@learning.aau.dk eller studentermedhjælper Rebecca Mandrup Hoeck på rmh@learning.aau.dk.
 

events

Se listen