København

Vådrum - kursus hos BUILD

Vådrum - kursus hos BUILD

På dette kurset kan du lære, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så kravene i bygningsreglementet er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

Tidspunkt

10.03.2021 kl. 09.00 - 16.00

Beskrivelse

​Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader. Af samme grund har SBi’s anvisninger om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser.

Dette kursus tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252, som beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så Bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

På kurset bliver du undervist af selve forfatterne til SBi-anvisning 252, der lærer dig alt om vådrum, fra vådrumszoner og belastningsklasser, over valg af materialer, til opbygning af gulv- og vægkonstruktioner, renovering af badeværelser, sikring af vandtætte overflader og fuger, samt udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer.

Du skal med andre ord være forberedt på et tæt pakket program.

Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på området, samt forsker Martin Morelli, som er en af SBi’s yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

Målgruppe

Kurset henvender sig både til projekterende, udførende, materialeleverandører og kommunale byggesagsbehandlere.

UNDERVISERE

Seniorforsker Erik Brandt, BUILD, Aalborg Universitet

Seniorforsker Martin Morelli, BUILD, Aalborg Universitet

Pris

Kr. 4.800 ekskl. moms - Early bird rabat: Tilmeld dig senest 10. februar 2021, så giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Arrangør

BUILD, Aalborg Universitet

Adresse

A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Mere information

https://kursus.sbi.dk/vådrum

events

Se listen