København

Sport og sundhed

 

fitness

Som ansat og studerende kan du blive medlem af AAU CPH’s fitnesscenter. Her kan du cykle, styrke- og motionstræne og gå til holdtræning. Centret blev sat i stand i 2018 og har helt nyt udstyr og maskiner.
 

Pris og tilmelding

Det koster 83,25 kr. om måneden at være medlem - samt et tilmeldingsgebyr på 166,50, og for det får du ubegrænset adgang, også til holdtræning. Centret er døgnåbent, men ubemandet uden for holdtimerne.

Du tilmelder dig her: https://healthgroup.dk/product/membership-aau-fitness/

Når din betaling er registreret, kan du bruge dit AAUcard til at komme ind med. Der kan gå op til 24 timer, før dit kort er aktiveret. Spørgsmål angående adgang til fitness skal rettes til bygningsbetjentene på: campusserviceCPH@cph.aau.dk.

Husk, at medlemskabet kun gælder dig personligt – du må ikke lukke andre ind, som ikke er medlemmer af fitnesscentret. Overtrædelse af dette medfører annullering af dit medlemskab.

Du kan lære mere om træningsudstyret og tracke din træning med MyWellness-appen – kan downloades fra App Store eller Google Play

Al træning foregår på eget ansvar, ligesom det er brugernes ansvar at rydde op efter sig. Da der ikke er ansat en opsynsperson, opfordrer vi stærkt til, at man altid træner sammen med en anden.

Fitnesscentret drives i samarbejde med firmaet Health Group. Du finder fitnesscentret i bygning A, stueetagen, lokale 0.067.

Spørgsmål om fitnesscentret kan sendes til info@healthgroup.dk 
 

OMKLÆDNING

Der findes omklædningsfaciliteter i stueetagen. Ventelisten til skabe er desværre lukket.
 

Opsigelse af medlemskab

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du logge på din konto her: https://healthgroup.dk/my-account/.

Husk, at dit medlemskab IKKE automatisk opsiges, når du ikke længere er studerende på AAU. Du skal selv sørge for at opsige det Der er tre måneders opsigelsesperiode..

Indoor cycling

COACH BY COLOR

Bikerummet i fitness er udstyret med Tomahawk cykler med noget af den nyeste teknologi, som gør det muligt at køre efter ICGs Coach By Color® træningssystem. Det leverer farvekodet biofeedback til brugeren i realtime. Coach By Color® har fem farvede træningszoner: hvid, blå, grøn, gul og rød. Disse zoner kan være forbundet med WattRate® (Power) og FTP (Functional Threshold Power) eller Puls og procent af HRM (Heart Rate Max).

MYRIDE

Med MyRide kan du træne når det passer dig. Oplev at blive guidet virtuelt igennem terrænoptagelser fra hele verden parret med musik, sjov og hård træning.

 

 

 

 

Kajakklub

AAU Kajak er en klub for alle studerende og ansatte på AAU CPH. For at ro i AAU Kajak er det påkrævet, at alle roere har IPP2 bevis, og at man altid følger klubbens sikkerhedsregler. For at ro i klubben skal beviset fremvises, før man kan komme på listen til at låne kajakkerne.

Skriv til Andreas Vang Olsen på aolsen15@student.aau.dk for at blive medlem - det koster 200 kr. om året. Medlemmer kan gratis benytte kajakkerne.

Læs mere om AAU Kajak på Facebook.

yoga

Ansatte og studerende kan gå til yoga på campus hver mandag fra kl. 16 - 17.30 på campus.

Yoga forebygger og afhjælper mange gener, der opstår i forbindelse med stillesiddende arbejde, f.eks. ondt i ryggen og musearm. Yoga forebygger også stress og giver konkrete redskaber til at takle arbejdslivets udfordringer og genfinde balancen.

Timerne er delt op, så man enten kan tilmelde sig 60 eller 90 min. De første 60 min. vil primært bestå af øvelser, der styrker ryg, nakke og skuldermuskler, mens der den sidste halve time arbejdes både med krop og sind.
 

pris for hele perioden

1.080 kr. for 60 min.
1.350 kr. for 90 min.
 

Tilmelding

Tilmeld dig hos yogainstruktør Maria Gøtze: zivatherapies@gmail.com

AAU United 

AAU United er AAU CPH's fodboldklub for studerende og ansatte. Alle er velkomme til at træne med, og det er gratis at deltage i træningen og kampene.
 

Hvor og hvornår

Holdet træner en gang om uge, som regel om søndagen mellem 14 og 16. Derudover er der turneringer og venskabskampe med andre universiteter.

Træningen foregår på en kunstgræsbane tæt ved DR Byen på Amager.
 

Deltag og kontakt

Er du interesseret, så bliv medlem af Facebookgruppen AAU United: www.facebook.com/groups/784068918407606/

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive i Facebookgruppen eller kontakte Bogdan Craciun: ccraci18@student.aau.dk

Massage

AAU CPH har en aftale om massageordning med firmaet Ziva Therapies v/ Maria Gøtze. Ziva Therapies tilbyder en bred vifte af behandlinger til både ansatte og studerende.

Ziva Therapies tilbyder behandling af skader (hovedpine, hold i nakken, skulderproblemer, hælsporer, skinnebensbetændelse, bursitis, carpaltunnel, klemte nerver, musearm, tennis/golf albue, seneskedehindebetændelse, muskelsmerter ved graviditet etc.), inkl. triggerpunkt akupunktur, dybdemassage, fysiurgisk massage, cupping eller andre teknikker, som aftales ved en grundig gennemgang af dine behov.

Udover massage tilbyder Ziva Therapies også workshops med åndedrætsøvelser til at berolige før og efter eksamen eller andre pressede situationer, ligesom øvelserne også kan være med til at give ekstra energi før eksamen eller vigtige møder. Miniworkshoppen er et ugentligt tilbud og koster 25 kr. pr. person v/ minimum 10 tilmeldinger. Kontakt Maria Gøtze på zivatherapies@gmail.com for mere information.

BEHANDLINGER OG PRISER

Se en oversigt over de forskellige behandlinger og priser her.

TID OG STED

På campus: Hver anden tirsdag 
I klinikken på Frederiksberg: Mandag og torsdag

Massagen foregår i bygning C i lokale 0.19A (stueetagen).

BOOKING

Booking foregår per SMS på +45 5360 0560 eller via mail på zivatherapies@gmail.com. Aflysning skal ske senest kl. 8 samme morgen per tlf. +45 5360 0560 og med besked, hvis telefonen ikke bliver svaret. Afbud ønskes dog meget gerne 24 timer før.

Fordybelsesrum

Fordybelsesrummet er for alle studerende og ansatte, som har brug for et rum med ro til fordybelse, meditation, refleksion og bøn - uanset religiøst tilhørsforhold.

Rummet kan forhåndsreserveres på tavlen, som er ophængt ved lokalet.
 

Her finder du fordybelsesrummet 

Fordybelsesrummet ligger i bygning A (ACM 15) på 3. sal i lokale 3.060.