AAU logo

København

Arrangement

AAU og arbejdsmiljøet - infomøde for arbejdsmiljøorganisationen

AAU og arbejdsmiljøet - infomøde for arbejdsmiljøorganisationen

Kurset henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter og -ledere, som ønsker en kort indføring i de vigtigste ting at vide om arbejdsmiljøarbejdet på AAU.

Tidspunkt

10.05.2019 kl. 09.00 - 11.00

Beskrivelse

Formålet med infomødet er at give nyvalgte såvel som erfarne arbejdsmiljørepræsentanter og -ledere et hurtigt overblik over, hvad der er væsentligt at vide i disse roller, herunder:

  • Hvem er arbejdsmiljøsektionen og hvad kan de hjælpe med?
  • Hvordan får jeg relevant viden?
  • Værd at vide om APV-året 2018/2019 - vigtige deadlines, krav og muligheder

Indhold

Arbejdsmiljøsektionen har kompetencer inden for det sociale og organisatoriske, fysiske og kemisk-biologiske arbejdsmiljøarbejde. På mødet fortæller vi mere om hvem, der kan hvad, og hvordan vi kan bruges i det lokale arbejdsmiljøarbejde.

Der findes et hav af nyhedsbreve, hjemmesider, lovstof og interne retningslinjer. Men hvor er det vigtigt at orientere sig? Dette vil mødet give et overblik over.

Der gives ligeledes en introduktion til AAU's APV-årshjul 2018/2019, herunder hvad arbejdsmiljøorganisationen kan, bør og skal.

På dagen præsenteres også arbejdsmiljøorganisationen på AAU, og hvordan opgaverne er fordelt på tværs af niveauer. Der gives også introduktion til Hoved Arbejdsmiljøudvalget (HAMiU), hvem der repræsenteres, og hvordan man stiller op.

Der vil afslutningsvist være mulighed for at stille spørgsmål til APV-processen, arbejdsmiljøorganisationens ansvar og opgaver, eller ift. aktuelle problemstillinger lokalt.

Undervisningsform

Undervisningen vil være en blanding af oplæg og dialog.

 

Tilmeld dig her

 

Spørgsmål vedr. tilmeldning?

Kontakt Karina Bräuner - kb@adm.aau.dk

Pris

Det er gratis at deltage i infomødet.

Adresse

Lokale 1.001 (Konferencesalen), AAU CPH, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Tilmelding inden

06.05.2019 kl. 23.59

Mere information

https://aau.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=62620