AAU logo

København

Arrangement

Løb med AAU CPH til DHL Stafetten

Løb med AAU CPH til DHL Stafetten

Vi inviterer igen i år alle ansatte på AAU CPH til at deltage i DHL Stafetten i Fællesparken onsdag d. 28. august kl. 18.00. Så har du lyst til at kombinere motion og hygge, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og find dine holdkammerater.

Tidspunkt

28.08.2019 kl. 18.00 - 22.00

Beskrivelse

Der vil igen i år blive serveret gratis grillpølser samt vand/sodavand og øl. AAU CPH har et stort fælles telt med borde og bænke, hvor der er plads til alle deltagere.
 

Hold

Et hold består af fem personer, enten mænd, kvinder eller mix – med én holdkaptajn. Ruten er 5 km lang. Alle skal tilmelde sig individuelt (selvom man er på et hold) og i tilmeldingen anføre holdnavn eller tilmelde sig som enkeltperson. Hvis du tilmelder dig som enkeltperson, sammensætter vi holdene. Bemærk, at du ikke løber samtidig med dine holdkammerater, og at de enkelte hold selv skal sørge for erstatning, hvis en fra holdet bliver forhindret i at deltage. 

Igen i år er det muligt at samle et walk hold og gå en rute på 5 km. Man kan enten vælge selv at lave et hold, eller du kan tilmelde dig individuelt - så sammensætter vi et hold.
 

Gratis løbe T-shirt og løbetights til alle

Alle deltagere får i år en blå T-shirt og et par sorte løbetights med AAU-logo. T-shirten produceres i dame/herre model, som størrelsesmæssigt svarer til normalstørrelse. Løbetights produceres i unisex størrelser, hvorfor det anbefales, at kvinder går en størrelse ned. Løbetights kommer i tre forskellige udgaver: kort, mellemlang og lang.
 

Tilmelding til DHL Stafetten

AAU CPH betaler deltagergebyret til DHL Stafetten. Tilmeldingen foregår på google forms: AAU CPH DHL 2019

Vi skal have følgende oplysninger fra dig:

  • Individuel tilmelding med navn
  • Løbe eller Walk holdnavn (hvis du er en del af et hold)
  • Størrelse til løbe T-shirts, dame eller herremodel
  • Længde på løbetights og angivelse af størrelse (OBS: tre forskellige længder)

Studentermedhjælper Kristian M. Olesen fra Fælles Service CPH koordinerer dette års DHL Stafet for AAU CPH. Tilmeldingsfrist er fredag d. 31. maj kl. 12.00.

Hvis du ikke selv skal løbe eller deltage på et walk hold, er du altid meget velkommen til at lægge vejen forbi Fælledparken for at heppe på dine kollegaer.

I år opfordrer universitet alle AAU-deltagere til at poste stemningsbilleder fra løbet på Instagram med #aalborguniversitet

Pris

Free

Adresse

Fælledparken

Tilmelding inden

31.05.2019 kl. 12.00

Mere information

https://sparta.dk/dhl-stafetten/