AAU logo

København

Arrangement

Tiltrædelsesforelæsning ved Thorkild Hanghøj: Spil i undervisningen

Tiltrædelsesforelæsning ved Thorkild Hanghøj: Spil i undervisningen

I forelæsningen vil Thorkild Hanghøj præsentere et overblik over didaktiske muligheder og begrænsninger ved at anvende forskellige spiltyper, der relaterer til børn og unges interesse for spil uden for skolen.

Tidspunkt

22.08.2019 kl. 14.00 - 16.00

Beskrivelse

AAU afholder i anledning af Thorkild Hanghøjs tiltrædelse som Professor MSO i spil, læring og didaktik et åbent arrangement d. 22. august 2019 kl. 14-16 i auditorium 1.008 på AAU CPH.

Kom og hør en gratis forelæsning, mød forskere, virksomheder og lærere, der arbejder med spil, og udbring en skål i gæstekantinen på AAU CPH.

I forelæsningen vil Thorkild Hanghøj præsentere et overblik over didaktiske muligheder og begrænsninger ved at anvende forskellige spiltyper, der relaterer til børn og unges interesse for spil uden for skolen. Med afsæt i egen forskning gives der konkrete empiriske eksempler på, hvordan didaktisering af spil kan positionere elever som aktive deltagere, som spildesignere og som skrivere - med særlig fokus på danskfaget. Forelæsningen gør op med forestillingen om spil som selvkørende læringsmaskiner og argumenterer for, hvordan man gennem spil kan skabe meningsfulde udfordringer i undervisningen, hvor læreres spilkyndighed og dialogiske facilitering har afgørende betydning.
 

TILMELDING

Tilmelding er nødvendig. Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først til mølle-princippet.

TILMELD DIG HER

Arrangør

Institut for Kommunikation og Psykologi

Adresse

AAU CPH, auditorium 1.008 og gæstekantinen, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV