AAU logo

København

Arrangement

Undervisningens Dag 2019

Undervisningens Dag 2019

PBL 2.0 og studieintensitet er temaerne for Undervisningens Dag 2019, som afholdes den 8. maj i København og den 9. maj i Aalborg.

Tidspunkt

08.05.2019 kl. 08.00 - 16.30

Beskrivelse

Det Strategiske Uddannelsesråd har valgt PBL 2.0 og studieintensitet som gennemgående temaer, når de igen inviterer underviserne på AAU til den årlige konference, Undervisningens Dag, der stiller skarpt på undervisning og universitetsdidaktik på AAU.

Formålet med Undervisningens Dag er at give underviserne mulighed for at hente ny viden og inspiration til undervisningen samt netværke med kolleger på tværs af AAU’s uddannelser.
 

TO KEYNOTES DRØFTER PBL I DEN DIGITALE TIDSALDER

I år er vi så heldige at kunne byde velkommen til to keynotes: Professor Tony Bates fra Canada vil diskutere PBL's betydning for fremtidens kompetencer og dermed for fremtidens uddannelser, herunder hvordan undervisningen tilrettelægges i en digital tidsalder. Professor Jan Damsgaard fra CBS vil tage afsæt i digitaliseringens betydning for PBL og diskutere, hvordan PBL og digitalisering kan klæde de studerende på til fremtidens arbejdsmarked.
 

WORKSHOPS, PRISUDDELING OG POSTER SESSION

Konferencen byder også på en række workshops, både faglige og mere redskabsorienterede. Deltagerne kan vælge mellem emner som studiekompetencer på første studieår, visuel facilitering samt blended og online learning eller få inspiration til, hvordan man øger de studerendes studieindsats gennem studieaktivitetsmodellen.

Årets underviser og modtager af det Obelske Familiefonds undervisningspris leverer også et oplæg på konferencen. Arrangementet afsluttes igen i år med en poster session, hvor det er muligt at lade sig inspirere af konkrete PBL-projekter på AAU, som afprøver nye måder at bruge PBL til gavn for fremtidens uddannelser.

Se hele programmet for København her
 

DATOERNE FOR UNDERVISNINGENS DAG 2019

Konferencen afholdes både i København og Aalborg på følgende dage:

  • København: 8. maj kl. 8.00 - 16.30
  • Aalborg: 9. maj kl. 8.00 - 16.30


LÆS MERE OM:

Arrangør

AAU Kompetenceudvikling

Mere information

https://www.kompetenceudvikling.aau.dk/vip-kompetencer/undervisningensdag-2019/