København

Undervisningslokaler og fællesområder

Undervisningslokaler og fællesområder

Vi er i fuld gang med at optimere forældede lokaler og områder på campus. Det indebærer fx flere farver, bedre lysforhold og indeklima. Helt konkret er følgende projekter blevet gennemført eller er lige ved at blive afsluttet:

Gennemførte projekter

  • Auditoriet i bygning A (ACM 15) er blevet malet, der er bl.a. kommet nyt lærred, projektor, bedre lyd og lys, bedre styringssystem og mange flere strømstik på tilhørerpladserne.
  • Receptionsområdet i  bygning A (ACM 15) og kantinerne i bygning A (ACM 15) og B (FKJ 12) er generelt blevet frisket op.
  • Bedre og mere energibesparende lys i auditoriet, receptionsområdet, mødegangen og kantinen i bygning A (ACM 15).
  • Aftale med ”Kunst på arbejde”, hvilket betyder, at vi for yderst få midler får adgang til at låne kunst fra foreningens store kunstsamling. Værkerne skiftes ud ca. hver 8. uge.

Igangværende projekter

  • Seminarrum bliver forsynet med over 200 nye strømstik under bordene.
  • Opgradering af det trådløse netværk i alle bygninger.
  • Ventilationssystemet i stueetagen i bygning A (ACM 15) bliver opgraderet.
  • Flere infoskærme på campus.
  • Renovering af 4. sal i bygning B (FKJ 12). Her får især Pejsestuen og gangen en ordentlig overhaling.

Desuden er der igangsat et større projekt med fokus på ventilationen og indeklimaet på hele campus. Dårlig ventilation i flere af lokalerne er en af de helt store udfordringer på AAU CPH bl.a. fordi bygningerne blev opført til at væsentligt færre antal brugere end det, vi er i dag. Området er derfor i konstant fokus, men det er en teknisk svær og krævende opgave, som er vanskelig at løse til perfektion, men vi arbejder hele tiden på at forbedre forholdene.

Over tid skal alle lyskilder på campus også udskiftes til en bedre og mere energibesparende løsning, ligesom etablering af en ny servicefunktion på første sal i bygning A (ACM 15) skal give studerende og ansatte nemmere og hurtigere adgang til bygningsbetjentene.Auditoriet i gang med at blive renoveret.Sådan ser resultatet ud. Auditoriet er blevet malet, der er kommet nyt lærred, projektor, bedre lyd og lys, bedre styringssystem og mange flere strømstik på tilhørerpladserne.Aftalen med ”Kunst på arbejde” betyder, at vi for yderst få midler får adgang til at låne kunst fra foreningens store kunstsamling. Værkerne skiftes ud ca. hver 8. uge.