København

Nyheder

AAU CPH holder online Åbent Hus den 10. februar 2022

AAU CPH holder online Åbent Hus den 10. februar 2022

I år foregår alt online til Åbent Hus på Aalborg Universitet København. Hør om vores uddannelser, og udforsk vores online univers for at blive klogere på studielivet, campus og uddannelser på AAU CPH.

Det er ved at være tid til at undersøge dine muligheder for, hvor du skal læse, og hvad du skal læse. Vi er klar over, at det kan være et svært valg, og at du selvfølgelig gerne vil vælge den uddannelse, der passer lige til dig. Derfor er det oplagt først at sætte sig ind i uddannelserne og undersøge dem nærmere og finde ud af, hvad det egentlig vil sige at være studerende.

Det får du muligheden for torsdag den 10. februar 2022 kl. 13.00-17.00, når du hjemmefra kan være med til at åbne de virtuelle døre til Åbent Hus på AAU CPH.

Tilmeld dig lige her, så du kan holde dig opdateret og informeret om arrangementet.

Til vores online Åbent Hus 2022 kan du møde alle de uddannelser, vi udbyder i København. Hold dig endelig ikke tilbage med spørgsmål – vi står nemlig klar bag skærmen til at hjælpe dig med dit uddannelsesvalg. Få et stort indblik i både bachelor- og kandidatuddannelserne ved de faglige oplæg, hør om hverdagen på studiet, og lær AAU CPH at kende på vores online univers med blandt andet virtuelle rundvisninger, program for dagen og nyttige links.

Find alt om Åbent Hus 2022 på vores online univers