Bestilling af kapitler, artikler og fysiske bøger under Covid-19 nedlukning

Aalborg Universitetsbibliotek lukker op for digitalisering og levering af kapitler fra bøger og artikler fra tidsskrifter, samt en begrænset afhentningsordning af fysiske bøger og tidsskrifter fra universitetsbiblioteket.

Digitalisering af materialer bestilles gennem formularen på www.aub.aau.dk. Henvendelse vedrørende fysiske bøger skal sendes til aubcph@aub.aau.dk.

Bøger og tidsskrifter

• Udlevering: Materialer sendes direkte til låneren.
  • Aflevering: Materialer kan afleveres tirsdag ml. 9.00-12.00 og torsdag ml. 12.00-15.00 ved hovedindgangen til AAU København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV. Der vil stå en afleveringsboks, man kan lægge bøgerne ned i. På boksen vil der også være et telefonnummer, man kan ringe til, hvis der er problemer.

Eksisterende reservationer i bibliotekets system:

• Eksisterende reservationer i bibliotekets system vil ikke bliver behandlet pt. Vi behandler dem, når situationen er mere normal.
  • Hvis du har reservationer stående i bibliotekets system, som du ikke længere har brug for, må du meget gerne gå ind og slette dem.