København

Nyheder

Nye parkeringsstativer til elektriske løbehjul ved AAU CPH

Nye parkeringsstativer til elektriske løbehjul ved AAU CPH

To parkeringsstativer med plads til ti Voi el-løbehjul hver er opsat ved bygning A og Bygning B på Aalborg Universitet København.

Det er sjovt, ligetil og ikke mindst grønt at benytte elektriske løbehjul, og nu er det også endnu nemmere at benytte til og fra AAU CPH. Ved de store cykelstativer ved bygning A og B er der opsat to parkeringsstativer med plads til ti Voi el-løbehjul hver. Herfra har studerende og ansatte mulighed for at benytte servicen.

Med voucherkoden AAUXVOI får du som studerende eller ansat på AAU 15 % på alle ture.

Grøn campus

Løbehjulene er batteridrevne og udskiftelige, og det er med til at gøre el-løbehjulene til et bæredygtigt transportmiddel, som taler ind i AAU CPH’s fokus på et grønnere campus. Så hop endelig på et el-løbehjul til og fra campus.

Husk at undersøge, hvilke trafikregler du skal følge, når du kører på el-løbehjul. F.eks. er det lovpligtigt at køre med cykelhjelm, og du må kun køre en person ad gangen.

Det er selvfølgelig også optimalt og grønt at snuppe cyklen til og fra dit studie. Derfor har vi både større og mindre områder til cykelparkering. Og vidste du, at vi på AAU CPH har en cykel-pusleplads, hvor du kan vedligeholde din cykel? Du kan f.eks. pumpe luft i dine dæk, smøre olie på din kæde eller give cyklen en vask. Find puslepladsen ved hovedindgangen til AAU CPH til venstre om trapperne.