Restriktioner ophæves

Fra og med tirsdag den 1. februar ophæves alle coronarestriktioner på campus.

Folketingets partier har besluttet at ophæve alle coronarestriktioner fra og med tirsdag den 1. februar. Det betyder, at alle aktiviteter på Aalborg Universitet fra den dato kan genoptages som før. Alle medarbejdere kan møde frem på universitetet, og der vil ikke længere være krav om at fremvise coronapas eller bære mundbind i universitetets bygninger.

Vær dog opmærksom på, at der stadig kan være møder, forelæsninger, eksamener og andre undervisningsaktiviteter, som er planlagt til at foregå online, og som ikke nødvendigvis bliver omlagt til at foregå med fysisk fremmøde. Studerende får direkte besked fra deres studie, hvis der sker ændringer i aktiviteterne på deres uddannelse.

Der opfordres fortsat til at følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte.

Få mere information og se nærmere detaljer i FAQ’erne på AAU’s coronahjemmeside www.aau.dk/coronavirus.