Udvidet mulighed for at aflevere biblioteksbøger

Aalborg Universitetsbibliotek udvider nu muligheden for at aflevere materiale på campus under COVID-19-nedlukningen.

Aalborg Universitetsbibliotek tilbyder digitalisering og levering af kapitler fra bøger og artikler fra tidsskrifter, samt en afhentningsordning af fysiske bøger og tidsskrifter fra universitetsbiblioteket under nedlukningen. Det er denne afhentningsordning, biblioteket nu udvider.

Digitalisering af materialer bestilles gennem formularen på www.aub.aau.dk. Henvendelse vedrørende fysiske bøger skal sendes til aubcph@aub.aau.dk.

Bøger og tidsskrifter

• Udlevering: Materialer sendes direkte til låneren, eller kan efter aftale udleveres på campus i København tirsdage og torsdage mellem 9 og 14.
  • Aflevering: Materialer kan afleveres i afleveringskassen uden for hovedindgangen A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV. Der kan afleveres bøger mandag til fredag mellem 9 og 15.

Eksisterende reservationer i bibliotekets system:

• Eksisterende reservationer i bibliotekets system vil ikke bliver behandlet pt. Vi behandler dem, når situationen er mere normal.
  • Hvis du har reservationer stående i bibliotekets system, som du ikke længere har brug for, må du meget gerne gå ind og slette dem.