AAU logo

København

Bolig

Bolig til internationale ansatte

Der ydes ingen boliggaranti i forbindelse med ansættelse ved AAU CPH. Det er således den kommende ansatte selv og evt. dennes afdeling, der er ansvarlig for at finde en bolig.

AAU ejer ikke midlertidige eller permanente boliger til internationale ansatte på campus i København. AAU har desuden ikke mulighed for at indgå en lejekontrakt med en udlejer på vegne af en international ansat ved universitetet. Herunder kan du læse om de muligheder, der er.
 

Boliger administreret af AAU CPH

AAU CPH har adgang til nogle få boliger, som vi udlejer i max. 12 måneder.

Læs mere om disse boliger på vores hjemmeside.

Hvis du på vegne af en international ansat eller international ph.d.-studerende vil ansøge om en af disse boliger, bedes du udfylde dette skema. Vi anbefaler samtidigt, at du følger vores Step-by-step Guide for at forstå ansøgningsprocessen og betingelserne.
 

Kortere indkvartering

AAU har samarbejdsaftaler med hoteller i København. Alle AAU ansatte har adgang til disse oplysninger på Økonomiafdelingens intranet. Gæsteundervisere o.l. bedes rette henvendelse til den afdeling, som de vil være tilknyttet for at forespørge om muligheden for at opnå rabat igennem universitetet på hotelovernatning.
 

Længerevarende indkvartering

Det Internationale Boligkontor på AAU CPH får løbende henvendelser og forespørgsler på lejeboliger af permanent eller længerevarende karakter til kommende internationale medarbejdere. Vi vil meget gerne vejlede om boligsøgning i København, men grundet manglende ressourcer skal det understreges, at vi ikke kan bistå med fremsøgning af specifikke boliger til individuelle medarbejdere.