København

Kommunikation

Arrangement på aau.dk og cph.aau.dk

Har du et arrangementet – fx et ph.d.-forsvar eller en konference – som omverdenen skal høre om? Så kan du få det i arrangementskalenderen på aau.dk og cph.aau.dk.

Arrangementer på dansk bliver oprettet i kalenderen på de danske udgaver af aau.dk og cph.aau.dk. Arrangementer på engelsk bliver oprettet både i de danske og engelske kalendere.
 

Sådan gør du

Udfyld arrangementsskabelonen:

Dansk skabelon
Engelsk skabelon

Når du har udfyldt skabelonen, kan du gøre to ting:

Kontakte en af redaktørerne fra dit institut eller din afdeling, som kan hjælpe med at lægge arrangementet i kalenderen. Find en oversigt over redaktører her.

Kommunikation CPH kan også hjælpe med at lægge arrangementet i kalenderen. Send den udfyldte skabelon til kommunikation@cph.aau.dk

For at dit arrangement skal kunne nå at ses på kalenderen, og for at vi skal have tid til at lægge det på, vil vi bede dig om at sende det senest 10 arbejdsdage før afholdelsen af arrangementet. Husk venligst billede.

Infoskærme

Det er muligt at få lagt et arrangement eller en nyhed på infoskærmene, som er placeret rundt omkring på campus. Hvis du ønsker det, skal du udfylde en infoskærmskabelon og sende den til kommunikation@cph.aau.dk. I mailen skal du angive, hvornår du gerne vil have infoskærmen op og hvor længe. Vi skal modtage den mindst 5 arbejdsdage, før den lægges op. Infoskærmene bliver lagt op/taget ned mandage og onsdage om morgenen. 

Herunder kan du finde en template til infoskærme, som du er meget velkommen til at benytte. Vil du gerne lave din egen infoskærm, finder du også en vejledning til, hvad du skal huske. Bl.a. bør infoskærmene have en form for billede eller grafik (se Vejledning til infoskærme).


VIDEO

Infoskærmene kan afspille video i mp4-format. Har du en video, du gerne have på, så send den som mp4-fil til kommunikation@cph.aau.dk. Videoer skal følge samme princip for relevans som øvrigt indhold på inforskærmene (se Vejledning til infoskærme).

Udendørs LED storskærm

Kommunikation CPH administrerer storskærmen, som hænger på gavlen på bygning B. Har du et forslag til indhold på skærmen, er du velkommen til at skrive til kommunikation@cph.aau.dk.

Facebook

AAU CPH's Facebook-side henvender sig primært til nuværende studerende på campus i København. Har du et forslag til et opslag, er du velkommen til at sende en mail til kommunikation@cph.aau.dk.


Besøg AAU CPH's Facebook-side her

Instagram

AAU CPH's Instagram profil bliver hver uge overtaget af en ny studerende fra campus, som viser sit studieliv. Kontakt kommunikation@cph.aau.dk, hvis du har spørgsmål angående profilen eller et forslag til en potentiel instagrammer.

Find AAU CPH's Instagram profil her

Presseansvarlige på AAU

Sidder du med en god historie, som omverdenen skal høre om? Så kontakt en af de presseansvarlige på AAU.

Find listen her

Designguide

I AAU's designguide kan du bl.a. finde logoer, brevpapir og PowerPoint-skabeloner.

Find designguiden her