København

Fitness

 

fitness

Bliv medlem af AAU Fitness for 99,00 kr. om måneden. Fitnesscentret ligger i bygning A i stueetagen i lokale 0.067. Her har du mulighed for både cardio- og styrketræning. Centret er døgnåbent og ubemandet.

Sådan bliver du medlem

Download app'en Mywellness gratis i Apple Store/Google Play.
Opret en profil, og brug koden 'aaukbh, hvis nødvendigt. Sproget i app'en vil følge det sprog, din telefon er sat til.
Vælg 'Køb medlemskab', og book medlemskabet: 'Membership monthly fee: 99 DKK (tax included)'

Når du har aktiveret dit medlemskab, skal du henvende dig til Facility Support i stueetagen på campus og vise dokumentation for aktivt medlemskab og derefter bede dem åbne dit AAU Card, som giver adgang til AAU Fitness. Spørgsmål angående adgang skal rettes til campusserviceCPH@cph.aau.dk

Husk, at medlemskabet kun gælder dig personligt – du må ikke lukke andre ind, som ikke er medlem af fitnesscentret. Overtrædelse af dette medfører annullering af dit medlemskab.

Al træning foregår på eget ansvar, ligesom det er brugernes ansvar at rydde op efter sig selv. Da der ikke er ansat en opsynsperson, opfordrer vi stærkt til, at man altid træner sammen med en anden.

Fitnesscentret drives i samarbejde med firmaet Health Group. Spørgsmål om fitnesscentret kan sendes til info@healthgroup.dk

Der findes omklædningsfaciliteter i stueetagen. 

Opsigelse af medlemskab

Du opsiger dit medlemskab i Mywellness app'en under Profile, My subscriptions, Subscription cancellation. Alternativt kan du sende en mail til info@healthgroup.dk med personlige oplysninger.

Husk, at dit medlemskab IKKE automatisk opsiges, når du ikke længere er studerende på AAU. Du skal selv sørge for at opsige det. Der er en opsigelsesperiode på tre måneder.