København

Fitness

 

fitness

OBS: Læs Health Groups retningslinjer for genåbning af fitness

 

Som ansat og studerende kan du blive medlem af AAU CPH’s fitnesscenter. Her kan du cykle, styrke- og motionstræne og gå til holdtræning.
 

Pris og tilmelding

Det koster 83,25 kr. om måneden at være medlem - samt et tilmeldingsgebyr på 166,50, og for det får du ubegrænset adgang, også til holdtræning. Centret er døgnåbent, men ubemandet uden for holdtimerne.

Du tilmelder dig her: https://shop.healthgroup.dk/shop/membership-aau-fitness/ (brug koden 1234)

Når din betaling er registreret, kan du bruge dit AAUcard til at komme ind med. Der kan gå op til 24 timer, før dit kort er aktiveret. Spørgsmål angående adgang til fitness skal rettes til bygningsbetjentene på: campusserviceCPH@cph.aau.dk.

Husk, at medlemskabet kun gælder dig personligt – du må ikke lukke andre ind, som ikke er medlemmer af fitnesscentret. Overtrædelse af dette medfører annullering af dit medlemskab.

Du kan lære mere om træningsudstyret og tracke din træning med MyWellness-appen – kan downloades fra App Store eller Google Play

Al træning foregår på eget ansvar, ligesom det er brugernes ansvar at rydde op efter sig. Da der ikke er ansat en opsynsperson, opfordrer vi stærkt til, at man altid træner sammen med en anden.

Fitnesscentret drives i samarbejde med firmaet Health Group. Du finder fitnesscentret i bygning A, stueetagen, lokale 0.067.

Spørgsmål om fitnesscentret kan sendes til info@healthgroup.dk 
 

OMKLÆDNING

Der findes omklædningsfaciliteter i stueetagen. 
 

Opsigelse af medlemskab

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du logge på din konto her: https://shop.healthgroup.dk/my-account/.

Husk, at dit medlemskab IKKE automatisk opsiges, når du ikke længere er studerende på AAU. Du skal selv sørge for at opsige det Der er tre måneders opsigelsesperiode.

Indoor cycling

COACH BY COLOR

Bikerummet i fitness er udstyret med Tomahawk cykler med noget af den nyeste teknologi, som gør det muligt at køre efter ICGs Coach By Color® træningssystem. Det leverer farvekodet biofeedback til brugeren i realtime. Coach By Color® har fem farvede træningszoner: hvid, blå, grøn, gul og rød. Disse zoner kan være forbundet med WattRate® (Power) og FTP (Functional Threshold Power) eller Puls og procent af HRM (Heart Rate Max).

MYRIDE

Med MyRide kan du træne når det passer dig. Oplev at blive guidet virtuelt igennem terrænoptagelser fra hele verden parret med musik, sjov og hård træning.