Kom til Bachelor Åbent Hus på AAU CPH den 10. maj 2022

Den 10. maj 2022 kl. 12-16 åbner vi dørene til Bachelor Åbent Hus på Aalborg Universitet København.

Lagt online: 01.04.2022

Da vi i februar afholdte Åbent Hus, var det online, men nu har du muligheden for at mærke stemningen på campus i København. Den 10. maj 2022 fra kl. 12.00-16.00 inviterer vi indenfor på Aalborg Universitet København. Her kan du finde finde ud af, hvordan livet som studerende på AAU CPH er.

Hør de spændende oplæg fra vores otte bacheloruddannelser, mød uddannelserne ved deres stande, tag med på rundvisning på campus, og oplev, hvordan AAU CPH er.

På dagen kan du også høre oplæg om studielivet og om det svære studievalg. Og så kan du møde AAU CPH's studenterorganisationer.

Tilmeld dig her, hvis du modtage information og reminders om Bachelor Åbent Hus 10. maj 2022.

Hvordan ser Aalborg Universitet København ud? Hvad kan man forvente som ny studerende? Hvordan ser en helt almindelig studiedag ud? Og hvad laver man egentlig på campus?

Kom med, og få svar på alle dine spørgsmål.

Læs mere om Bachelor Åbent Hus.