København

Om AAU i København

Velkommen til Aalborg Universitet København

AAU CPH udgør Aalborg Universitets forsknings- og uddannelsesaktiviteter i hovedstadsområdet. Vi har et innovativt studie- og læringsmiljø, internationalt fokus og tæt samarbejde med virksomheder.

Historien om AAU CPH

Historien om AAU CPH


Historien om AAU CPH handler bl.a. om at forvandle Nokias tidligere erhvervsbygninger til et topklasse universitetscampus med en lang række uddannelser.


Læs om AAU Cph´s historie

Forskning

Forskning


Forskningen på AAU CPH er en integrereret del af AAU's forskning på de tre campusser i Aalborg, Esbjerg og København. Det betyder bl.a., at de fleste forskere og ph.d.'ere er tilknyttet et hovedinstitut i Aalborg.
 

Læs om forskning

Uddannelser

Uddannelser


AAU CPH udbyder 8 bachelor- og 22 kandidatuddannelser på campus i København. Uddannelserne ligger inden for de humanistiske, samfundsvidenskabelige og teknisk naturvidenskabelige områder.

Læs om uddannelserne

Samarbejde

Samarbejde


AAU CPH ønsker at styrke samarbejdet mellem forskning, uddannelser og det private erhvervsliv. Fx kan virksomheder leje sig ind på campus, og studerende opfordres til at skrive projekter i samarbejde med virksomheder og organisationer.
 

Læs om samarbejde

Organisation

Organisation


AAU's øverste myndighed er AAU-bestyrelsen, mens rektor varetager den daglige ledelse. Læs om organisationen på AAU og om de særlige forhold, der gør sig gældende på campus i København.


Læs om AAU's organisation

Virksomheder på campus

Virksomheder på campus


AAU CPH huser en række større og mindre virksomheder på campus. Dermed er der mulighed for at skabe samarbejder på tværs af forskning, uddannelse og erhverv.

 

Læs om virksomheder på campus