København

for forskere

Videnssamarbejde, tilbud og initiativer

AAU prioriterer samarbejde med det omkringliggende samfund højt og ønsker at fremme videnspredning og industriel og kommerciel udnyttelse af sin forskning til både private virksomheder og offentlige institutioner. Nedenfor er forskellige eksempler på vidensamarbejde, tilbud og initiativer, som vi kan tilbyde på AAU CPH.

Virksomheder på campus

Virksomheder på campus


AAU CPH deler campus med en række større og mindre virksomheder for at styrke samarbejdet og videndeling mellem universitets studerende og forskere og omverden. Vi kalder det Co-location for co-creation.
 

Læs mere om virksomhederne på campus

AAU Projekt-, praktik- og jobbank

AAU Projekt-, praktik- og jobbank


AAU’s projekt-, praktik- og jobbank er AAU’s officielle bro mellem erhvervslivet og studerende, når det kommer til projekt-, praktik- og jobopslag.
 

Læs mere om aau projekt-, praktik- og jobbank

AAU Matchmaking

AAU Matchmaking


AAU Matchmaking er AAU’s enhed for samarbejde med omverdenen. Har man brug for kontakter, råd, vejledning eller har idéer til øget samarbejde med omgivelserne, er man velkommen til at kontakte AAU Matchmaking eller AAU Innovation CPH.
 

Læs mere om aau matchmaking

Labs

Labs

 

På AAU CPH findes der et bredt spektrum af forskellige laboratorier og udstyr, som forskere har mulighed for at benytte. Herunder findes en oversigt over laboratorier samt kontaktinformationer.
 

Læs mere om de forskellige labs

Fundraising

Fundraising


Kontoret for Fundraising og Projektledelse på AAU har en lokal afdeling i København. Fundraising og Projektledelse yder support til forskere på alle niveauer i forbindelse med ekstern funding.

 

Læs mere om fundraising

Dimittendundersøgelser

Dimittendundersøgelser


Brug resultaterne fra dimittendundersøgelserne, hvis du vil vide mere om hvilke kompetencer, der efterspørges på arbejdsmarkedet, hvilke typer af job dimittender inden for de forskellige uddannelse har efter endt uddannelse osv. 

Find undersøgelserne