AAU logo

København

For studerende

samarbejde, idéudvikling og meget mere

Studietiden er en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med nye idéer. Her finder du faglige eksperter inden for alle områder og kvikke studerende, der er villige til at hoppe med på en skør idé. AAU har flere spændende tiltag og aktiviteter, der kan være med til at udvikle dig som studerende, støtte din idé og styrke din erhvervsprofil.
 

Virksomheder på campus

Virksomheder på campus


AAU CPH arbejder ud fra begrebet Co-location for co-creation. Som studerende har du mulighed for at samarbejde med co-locatede virksomheder om dit næste semesterprojekt, indgå i et praktikforløb eller måske finde et studiejob.

Læs mere om virksomhederne på campus

AAU Karriere

AAU Karriere


AAU Karriere vejleder og coacher dig om karriere og erhvervskontakt såvel under som efter sit studie. Hvert semester afholder vi et bredt udbud af karriererelaterede kurser og arrangementer.

Læs mere om aau karriere

Dimittendundersøgelser

Dimittendundersøgelser


Brug resultaterne fra dimittendundersøgelserne, hvis du vil vide mere om hvilke kompetencer, der efterspørges på arbejdsmarkedet, hvilke typer af job dimittender inden for de forskellige uddannelse har efter endt uddannelse osv. 

Find undersøgelserne

Projektsamarbejde

Projektsamarbejde


Hvordan tager man kontakt til en virksomhed, og hvad skal man huske på, når man samarbejder med en professionel virksomhed? Her kan du finde gode råd om at kontakte virksomheder i forbindelse med projektsamarbejde.

Læs mere om projektsamarbejde

AAU Projekt-, praktik- og jobbank

AAU Projekt-, praktik- og jobbank


AAU’s projekt-, praktik- og jobbank er AAU’s officielle bro mellem erhvervslivet og studerende, når det kommer til projekt-, praktik- og jobopslag.
 

Læs mere om aau projekt-, praktik- og jobbank

SEA - Supporting Entrepreneurship

SEA - Supporting Entrepreneurship

SEA's mission er at støtte, facilitere og motivere til videns-baseret entreprenørskab med det formål at fremme de studerendes startup skills og øge deres potentiale som kommende successfulde entreprenører.

Læs mere om sea

Labs

Labs


AAU CPH har mange forskellige labs, du som studerende kan benytte dig af. Hvad enten din interesse er for app-udvikling, lyd, spil, grafik eller noget helt andet, så har vi garanteret et lab, hvor du kan udvikle dit projekt og få hjælp og erfaring.

Læs mere om de forskellige labs