København

Aalborg Universitet København

Hum Lab Multifunktionsstudie

Studiet består af et stort åbent rum, hvilket gør det muligt for brugerne hurtigt at opstille projekter i rummet og fjerne dem igen efterfølgende. Af den årsag anvendes studiet også til workshops i forbindelse med kurser i medieproduktion. Studiets faciliteter forventes at blive udvidet yderligere i fremtiden. Studiet bliver drevet af Institut for Kommunikation, og er primært til brug for studerende på uddannelser tilknyttet instituttet – men henvendelser er altid velkomne.

Udstyr og faciliteter

Dette studie er konstant under udvikling. Studiet, som er udstyret med et mindre integreret kontrolrum, har en størrelse på ca. 8,5 x 5,5 x 4 meter (d/w/h). Selve studiet er udstyret med sort og green screen-molton på dobbelte skinner samt et mindre lysloft med mulighed for ophængning af diverse fixtures.

Kontrolrummet har en separat indgang og er udstyret med et envejsspejl, som gør det muligt for de studerende at anvende studiet som usability-laboratorium. Derudover råder kontrolrummet over udstyr til standard flashfotografering, videooptagelser i fuld HD med multikanallyd, green screen-optagelser og simple lydoptagelser. Alle lyskilder styres med DMX-lyskontrol. I samarbejde med DigHumLab 2.0 skal studiet med tiden udstyres med eyetracker-hard- og software.

hvor er vi

A.C. Meyers Vænge 15, Building A, stueetagen, lokale 2.0.003

Kontakt

Sebastian Frese Bülow, zeppo@hum.aau.dk, tlf. 27261169

Laboratorieliste