København

Aalborg Universitet København

Samsung Media Innovation Lab (SMILE)

Samsung Media Innovation Lab (SMILE)

SMILE laboratoriet (Samsung Media Innovation Lab for Education) gør det muligt at opleve de seneste teknologiske fremskridt. Laboratoriets formål er at fremskynde udviklingen af innovativt indhold på interaktive digitale medier, samtidig med at ’real-life’ problemer løses. Derfor er fokus bl.a. på at uddanne den næste generation af mediateknologiske eksperter, interaktive historiefortællere og spiludviklere samtidig med, at fremtidige medieteknologiske og samfundsmæssige udfordringer adresseres.

UDSTYR OG FACILITETER

AAU’s partner Samsung har sponsoreret det nyeste udstyr i SMILE. Laboratoriet giver derfor mulighed for at arbejde med ni 55” skærme, der er sat op som en 3 x 3 videovæg, et panorama set-up med fem 65” buede 4K skærme.

Derudover kan studerende og ansatte booke to klassesæt med tablets, GearVR Virtual Reality headsets med Galaxy smartphones, Gear360 kameraer, Smartwatches, og endelig kraftige arbejdsstationer, som er optimerede til at afvikle motion capture, real-time grafik, interaktive oplevelser og spil.

Her er vi

Laboratoriet er placeret på A.C. Meyers Vænge 15, 1.005 (ved broen).

kontakt

Henrik Schønau Fog: hsf@create.aau.dk 

Lars Reng: lre@create.aau.dk

Laboratorieliste