København

For virksomheder

Samarbejde med AAU Cph

Som virksomhed - privat, offentlig, frivillig - er der mange muligheder for at indgå samarbejde med faglige eksperter fra forskerverdenen eller dygtige studerende. På AAU CPH prioriterer og værdsætter vi samarbejde med omverdenen, og forsøger altid at skabe et udviklende og dynamisk miljø, hvor vi skaber bro mellem teori og praksis, universitet og omverden.

AAU Matchmaking

AAU Matchmaking


AAU Matchmaking er AAU’s enhed for samarbejde med omverdenen. Har man brug for kontakter, råd, vejledning eller har idéer til øget samarbejde med omgivelserne, er man velkommen til at kontakte AAU Matchmaking.

Læs mere om aau matchmaking

Labs

Labs


På AAU CPH findes der et bredt spektrum af forskellige laboratorier, som co-locatede virksomheder har mulighed for at benytte. Herunder får du et overblik over hvilke faciliteter, der findes på campus.

Læs mere om de forskellige labs på campus

Virksomheder på campus

Virksomheder på campus


Som virksomhed placeret på AAU CPH 
indgår man i tætte samarbejder med både forskere, studerende og andre co-locatede virksomheder. Dette skaber en unik synergi og fremmer viden og vækst for alle parter. 

Læs mere om virksomheder på campus

Patent og Kommercialisering

Patent og Kommercialisering


Patent & Kommercialiseringsenheden er den serviceenhed på AAU, som forestår kommercialisering af alle opfindelser gjort af forskerne. De sikrer på den måde virksomheder og investorer let adgang til de nyeste teknologier.

Læs mere om patent og kommercialisering

AAU Projekt-, praktik- og jobbank

AAU Projekt-, praktik- og jobbank


AAU’s projekt-, praktik- og jobbank er AAU’s officielle bro mellem erhvervslivet og studerende, når det kommer til projekt-, praktik- og jobopslag.
 

Læs mere om aau projekt-, praktik- og jobbank

Kontakt

Har du spørgsmål til de forskellige muligheder for samarbejde med AAU CPH?

Så skriv til: virksomheder@cph.aau.dk.