AAU logo

København

For virksomheder

Samarbejde med AAU Cph

Som virksomhed - privat, offentlig, frivillig - er der mange muligheder for at indgå samarbejde med faglige eksperter fra forskerverdenen eller dygtige studerende. På AAU CPH prioriterer og værdsætter vi samarbejde med omverdenen, og forsøger altid at skabe et udviklende og dynamisk miljø, hvor vi skaber bro mellem teori og praksis, universitet og omverden.

AAU Matchmaking

AAU Matchmaking


AAU Matchmaking er AAU’s enhed for samarbejde med omverdenen. Har man brug for kontakter, råd, vejledning eller har idéer til øget samarbejde med omgivelserne, er man velkommen til at kontakte AAU Matchmaking.

Læs mere

Labs

Labs


På AAU CPH findes der et bredt spektrum af forskellige laboratorier, som co-locatede virksomheder har mulighed for at benytte. Herunder får du et overblik over hvilke faciliteter, der findes på campus.
 

Læs mere

Kompetence- og Uddannelsesguiden

Kompetence- og Uddannelsesguiden


AAU Karrieres Kompetence- og uddannelsesguide er et opslagsværk for virksomheder, organisationer og andre, der ønsker at samarbejde med AAU’s studerende eller ansætte en af AAU’s kandidater.

Find guiden her

Virksomheder på campus

Virksomheder på campus


Som virksomhed placeret på AAU CPH 
indgår man i tætte samarbejder med både forskere, studerende og andre co-locatede virksomheder. Dette skaber en unik synergi og fremmer viden og vækst for alle parter. 

Læs mere

AAU Karriere

AAU Karriere


Hos AAU Karriere orienterer de studerende sig om erhvervslivet og deres fremtidige jobmuligheder. Et oplagt sted for din virksomhed at profilere sig og blive et kendt navn blandt de studerende og kommende jobsøgere fra AAU.
 

Læs mere

AAU Projekt-, praktik- og jobbank

AAU Projekt-, praktik- og jobbank


AAU’s projekt-, praktik- og jobbank er AAU’s officielle bro mellem erhvervslivet og studerende, når det kommer til projekt-, praktik- og jobopslag.
 

Læs mere

Patent og Kommercialisering

Patent og Kommercialisering


Patent & Kommercialiseringsenheden er den serviceenhed på AAU, som forestår kommercialisering af alle opfindelser gjort af forskerne. De sikrer på den måde virksomheder og investorer let adgang til de nyeste teknologier.

Læs mere