København

studieliv

Sport og velvære

Sport og velvære


fitnesscenter og yoga

Campus har sit eget fitnesscenter med træningsudstyr, cykler og holdtræning. Der er også mulighed for at gå til yoga og få massage.

Læs mere om sport og velvære

Få indflydelse

Få indflydelse

Studiemiljø

Vil du opdateres på, hvad universitetsledelsen gør på studiemiljøfronten? Så hold øje med næste ”pizzamøde” med campuschefen, hvor alle er velkomne til at få en orientering om projekter og et stykke pizza eller to.  

Kontakt studielivskoordinatoren på studylife@cph.aau.dk, hvis du har forslag til studiemiljøet eller ideer til konkrete aktiviteter.

Sociale arrangementer

Sociale arrangementer

Slusen

Den studenterdrevne bar Slusen afholder blandt andet fredagscaféer og fester. Læs mere om deres arrangementer på Slusens Facebook-side.

Kaffepletten

Kaffepletten er en hyggelig café, hvor studerende mødes over en kop kaffe og et brætspil. Læs mere på Kaffeplettens Facebook-side.

Få information

Få information

Intranet

Hvad er der på menuen i kantinen? Hvad er der af arrangementer på campus? Det og meget andet kan du se på AAU CPH’s intranet for studerende

Magasinet Navigator

Husk også at læse Navigator - et magasin for studerende, skrevet af studerende på campus. 

Brug havnen

Brug havnen


Kajakklubben

AAU CPH ligger ved havnefronten i Københavns Sydhavn, så det ligger lige for at tage en tur på vandet med kajakklubben efter en lang dags studier. Se kajakklubbens Facebook-side.

Harbour day

Gå heller ikke glip af Harbour Day i september, et regatta med hjemmebyggede fartøjer.

Studerende fortæller: Gruppearbejdet giver meget både fagligt og socialt

Studerende fortæller: Gruppearbejdet giver meget både fagligt og socialt