København

Psykolog

Psykologsamtaler på campus

Studenterrådgivningen tilbyder gratis psykologsamtaler på campus.

Det er vigtigt, at du har det godt og trives i dit studieliv. Det er dog helt normalt, at du som studerende kan opleve, at studielivet er svært.

Måske oplever du koncentrationsvanskeligheder, tristhed eller ensomhed. Det kan også være, at du oplever eksamensangst eller andre former for angst, oplever mange bekymringer eller måske symptomer på stress.

Til en individuel samtale har du mulighed for at tale om det, som udfordrer netop dit studieliv og din trivsel. Samtalen er gratis og fortrolig.

Du skal blot være studieaktiv på AAU på en videregående, SU-godkendt uddannelse for at få hjælp hos Studenterrådgivningen.

Book en tid

Ring til os på telefon 70 26 75 00. Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 9-12.00. Du kan også booke en tid direkte.

Husk at gøre opmærksom på at du er studerende på AAU i København, så du får en tid på campus.

Sådan foregår samtalen

Samtalen foregår på campus tirsdage og torsdage hos psykolog Mette Møller.

Der er mulighed for én eller flere samtaler alt afhængig af dit behov.

Forud for samtalen bedes du orientere dig i vores persondatapolitik, som du finder på vores hjemmeside www.srg.dk.

Du har også mulighed for at få en individuel samtale hos en af vores øvrige rådgivere, hvis du ønsker en online samtale eller en fysisk samtale på vores adresse på Emil Holms Kanal 14, 4. sal, 2300 København.

Mere info

På hjemmesiden kan du også finde information om vores øvrige tilbud, herunder workshops og gruppetilbud, forskellige onlinetilbud, mv. www.srg.dk.